Csőtörés Gyorsszolgálat

Csőtörés bemérő és javító gyorsszolgálatunk éjjel-nappal hívható, hogy vészhelyzet esetén azonnal el tudjon érni bennünket és mielőbb bemérhessük a csőtörés pontos helyét megkezdhessük a csőtörés azonnali elhárítását.

Csőtörés bemérés speciális eszközökkel bontás nélkül

Amennyiben nem látható a csőtörés helye, gyorsszolgálatunk speciális berendezéseink segítségével felderíti a csőrepedés pontos helyét, így nincs szükség arra, hogy nagyobb felületen kelljen bontási munkálatokat végezni. Korszerű bemérő berendezéseink egyaránt használhatóak beltéren és kültéren is, így minden esetben rendkívül hamar tudjuk meghatározni a probléma helyét akár a vízvezetékrendszerről, csatornacsövekről, akár radiátorokról, padlófűtésről legyen szó. A hiba gyors feltárását követően gyorsszolgálatunk azonnal megkezdi a hibaelhárítást, melynek során bontással, szükség szerint földmunkák elvégzésével is feltárja a csőtörés helyét és szakszerűen kijavítja a hibát, akár egy egyszerű tömítéscseréről, akár a rendszer újracsövezéséről legyen szó.

Hétvégén és ünnepnapokon is, éjjel-nappal várjuk hívását. A csőrepedés során elfolyó víz komoly problémákat és jelentős költségeket okozhat, ne várjon hívásával!

Teendők csőtörés esetén

Ha csőrepedést, vízszivárgást észlel, elsőként áramtalanítson a villanyóránál vagy elektromos főkapcsolónál, hogy elkerülje az életveszély kialakulását. Ezt követően zárja el a vizet a vízóránál, vagy ha be tudja határolni a csőtörés helyét, és az adott szakaszon el tudja zárni a vizet, akkor az arra kialakított legközelebbi elzárónál. Ha a fűtési rendszerből folyik a víz, akkor a fűtési rendszer elzárócsapját zárja el. A kárenyhítést követően hívja gyorsszolgálatunk szakembereit, hogy mielőbb meg tudjuk kezdeni a csőtörés elhárítását. Ameddig várja szakértő munkatársaink kiérkezését, lehetőség szerint pakoljon el az adott területről és fényképezze le a károkat, az elázott falakat, padlót vagy mennyezetet, amit károsított a vízfolyás, a későbbi biztosítási ügyintézés érdekében. Egyidejűleg akár meg is kezdheti a kárbejelentését biztosítója felé.

Amennyiben nem látható, hogy honnan szivárog a víz, gyorsszolgálatunk kiérkezésekor haladéktalanul megkezdi a vízszivárgás helyének bemérését. A vízcsövek anyagától és a hiba jellegétől függően többféle javítási lehetőség eseténgyorsszolgálati munkatársaink megoldási javaslatot tesznek a legcélszerűbb hibaelhárításra és lehetőség szerint azonnal meg is kezdik a hibaelhárítást. Természetesen előfordulhat, hogy ez jelentős zajjal járna, emiatt várni kell néhány órát, de munkatársaink ilyen esetben is mindent megtesznek azért, hogy időközben további károk már ne keletkezzenek a vízszivárgás, vagy vízfolyás miatt. A kiömlő víz hatalmas károkat tud okozni, csőtörés esetén ne habozzon, telefonáljon azonnal! Várjuk hívását!