Csőtörés Blog - Legutóbbi bejegyzéseink

 • Orvosi csaptelep

  Míg a hagyományos csaptelepek esetében a hideg és meleg víz kívánt hőmérsékletre keveréséhez két szelep egymáshoz viszonyított beállítására volt szükség, az egykaros mosdócsaptelep esetében ezt a műveletet egy kar elfordításával, fokozat nélkül végezhetjük.
 • Vízvezeték szerelvények

  A szerelvényeket házi vízvezetéki rendszerekben alkalmazzák, kialakításuk és feladatuk szerint két csoportba oszthatók: 1. mindkét végén vezetékre kötött átmenő (csőhálózati) és 2. egyik végén vezetékre csatlakoztatott kifolyószerelvényekre.
 • A dugulás mindig a legrosszabbkor jön: születésnap dugulással

  A születésnapra való felkészülés nem egyszerű feladat: az ünnepelt általában hatalmas takarítással készül fel a látogatók fogadására, mely során mindent letöröl és kitisztít, a vendégek pedig az ajándék ötletek összegyűjtésével...
 • Duguláselhárítás az olasz étteremben

  Még a legjobb olasz étteremben is előfordulhat, hogy a megnövekedett használat következtében dugulás alakul ki a wcben. Ez bizony kellemetlen tud lenni azok számára, akik szerettek volna egy meghitt, hangulatos estét eltölteni egy igazi jó olasz pizza társaságában.
 • Víztakarékosság – Skandináv módszer

  Ahogyan a vízfogyasztás mértéke napról-napra nővekszik, úgy egyre nagyobb hangsúlyt kell fektetni a víztakarékosságra. A háztartások a gépesítés miatt, valamint a megnövekedett higéniai igények miatt lényegesen több vizet...